lauantai 23. maaliskuuta 2013

Leivontapäivä

Tänään aamusta neidin kanssa lähdettiin kirpputori tapahtumaan uudelle koululle myymään. Meni mukavasti siellä meidän aamupäivä ja iltapäivääkin! :) Mukava tapahtuma, aamupäivästä ihmisiä oli jonkun verran liikkeellä, mutta iltapäivästä hiljeni. Niinhän se aina menee! :) Mutta tyytyväinen olen myyntiini.
Sen jälkeen olenkin sitten leiponut oikein urakalla. Tiikerikakut juuri työnsin uuniin, jotka viimeiset! :) Tein tuollaisen vadelmapiirakan, joka ei näytä kauhean houkuttelevalta, mutta maku on kyllä hyvä! ;) Muffinssit otin pakastimesta ja laitoin vaan tomusokeri-vesi-seoksen sekä pääsiäiskarkkeja päälle. Toiseksi vanhin tuli kyseleen, että eikö mulle koskaan leivota mitään. Hän ei kuulemma tykkää tiikerikakusta eikä vadelmapiirakast. Tein sitten mokkapaloja vielä lisäksi! :) Onpahan nyt sitten kaikille herkkuja. Tänään illasta vanhimmalla kavereita ja keskiviikkon pidän lastenvaatekutsut, joten leivoin nyt samalla joka juttuun.
Oikein ihanaa lauantai-iltaa kaikille!! <3

9 kommenttia:

  1. Noh, kylläpäs olet leiponut :) Ja makuhan on tärkeintä ;)

    En uskaltanut mennä tänään katsomaan mummua sairaalaan, sillä yön aikana on iskenyt flunssa ja yskä - otin lääkkeeksi kunnon löylyt eucalyptus-löylytuoksun kera...luulin jo, ettei mikään iske muhun tänä talvena ;)

    Mukavaa lauantai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun uunin lämmittää, niin yleensä sitten tulee tehtyä kaikenlaista samalla kertaa!! :D Pizzaa tehtiin kahdelle nuorimmalle ja itselleni tein vielä leipiä. Vanhin kävi kavereiden kanssa syömässä hampurilaispaikassa ja kaksi nuorinta ei voi siellä syödä, niin me herkuteltiin sitten kotona! Kävihän se niinkin!

      Kurja kuulla, että olet saanut flunssan!! :( Oot kyllä hienosti välttynyt, kun tänä talvena on kyllä kiertänyt ihan järkyttävän paljon kaikenlaiset taudit. Kurja vaan, kun juuri nyt sitten iski!! :( Toivottavasti pian helpottaa!! Ainakin sulla on hyvä lääke flunssan ajamiseen.

      Mukavaa lauantai-iltaa myös sinulle!! <3

      Poista
  2. no jopas oot leipoillut!!! nams mitä herkkuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joskus sitä vaan saa enempikin aikaiseksi!! ;)
      Aurinkoista sunnuntaita!! <3

      Poista
  3. Ei tähän aikaan illasta passaa tällasia herkku kuvia katsoa... :)
    Olet ollut kyllä tosi ahkera. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on!! :D Mä en kans iltaisin voi kauheesti mitään herkkuja katella, kun sit pitää jotain heti kaivella kaapeista... Ehkä se väsymys siinä kohtaa on niin hirmuinen, että vähän pitää herkkuja popsia! :D
      Aurinkoista sunnuntaita!! <3

      Poista
  4. Oi tuo vadelmapiirakka näyttää hyvältä, onko se joku murotaikinaan tehtävä juttu vai millainen pohja siihen tulee? Ja näyttää kaikki muukki niin hyvältä että voi nam ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tein gluteenittomana tuon vadelmapiirakan ja ne päällisen taikinat piti siihen päälle levitä, mutta eipä ne mihinkään levinneet... ;) Jäivät siihen juuri samoille kohdille. Eikös tuo vähän niinkun muropohja ole, kun siinä on margariinia, sokeria, kananmunaa ja jauhoja.
      En ole koskaan aiemmin tehnyt, mutta oli niin tosi helppo, että tulee kyllä toistekin tehtyä! :D Väliinhän voi laittaa mitä vaan... Mä ite tykkään tosi paljon vadelmista ja mustikoista, joten mulle tuo vadelma sopi oikein hyvin. Ohjeessa siis oli vadelma.
      Aurinkoista sunnuntaita!! <3

      Poista
  5. Ja kananmunaa tuossakin. Mä ymmärrän niitä, jotka miettii, et mitä mulle muka voi tarjota, ku mä oon allerginen ja kaikessa on kiellettyä (eli siis egg), mutta tavallinen voileipä kelpaa ihan hyvin. Ei mun varalle tarvi ostaa koko kauppaa tyhjäksi.

    VastaaPoista